Over Blic Optiek

Al ruim 30 jaar kunt u terecht bij Blic Optiek, dé optiekzaak van Mierlo en dé plek voor een deskundige oogmeting. Daarna kunt u weer naar buiten lopen met de comfortabelste lenzen, de beste glazen en het juiste montuur, uit een enorme, inspirerende collectie brillen en zonnebrillen.
Beter zien en goede ogen

In 1987 opende Blic Optiek haar deuren in Mierlo om zich uiteindelijk te vestigen in de Margrietstraat. Al ruim 30 jaar staan Jan en Monique Huijsman in de zaak en ze hebben nooit stilgezeten. Tweemaal is het interieur volledig verbouwd; wanneer u nu binnenstapt oogt het zowel modern als gemoedelijk, met de nieuwste technologie voor oogmetingen en gezellige hoekjes voor een adviesgesprek. Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken uit de brillencollecties van vele verschillende vooraanstaande merken. Beter zien en goed ogen gaan bij Blic Optiek hand in hand.

Collecties voor iedereen

Niet alleen mensen uit Mierlo weten ons te vinden; ook in de regio staan we bekend. Want wat bij ons al die tijd hetzelfde is gebleven, is de visie dat klant, product en kwaliteit altijd op de eerste plaats staan. We zetten alles op alles om u continu te verrassen met nieuwe aanwinsten in onze collectie en willen dat iedere klant met kijkplezier weer naar buiten stapt. Hopelijk mogen we ook u binnenkort welkom heten!